VISITEKAARTJES

Standaard visitekaartjes

De Standaard visitekaartjes zijn onze best verkopende kaartjes. Ben je gewoon op zoek naar een basic kaartje of naar een verstevigd kaartje? Dan zit je bij de Standaard visitekaartjes goed. Simpel doet het in de meeste gevallen gewoon het best. Al onze standaard kaartjes worden op sterk 400 grams papier gedrukt. Maak je keuze uit mat, beschrijfbaar of verstevigd en bestel je kaartjes eenvoudig binnen een paar klikken tegen de scherpste prijzen.

Gevouwen visitekaartjes

Ontvouw je identiteit met de Gevouwen visitekaartjes, met dubbel zo veel ruimte voor een uniek ontwerp. Je vind de gevouwen visitekaartjes in staand en liggend formaat en in diverse papiersoorten. Doorloop de pagina in enkele eenvoudige stappen en upload je ontwerp. Drukzo PRO is altijd scherp geprijsd!
- Hoge kwaliteit Gevouwen visitekaartjes
- Beschikbaar met next day delivery
- Verkrijgbaar in luxe papiersoorten

Plastic visitekaartjes

Wit plastic visitekaartjes
Wil je onderscheid maken? Dan is het Wit plastic visitekaartjes echt iets voor jou. De duurzame kaartjes zijn een stuk sterker dan de normale papieren kaartjes en gaan een stuk langer mee. Maak een keuze uit normale kaartjes of transparante kaartjes.
Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op via een van onze communicatie kanalen.
De kaartjes worden op standaard formaat 85.60 x 54 mm gedrukt.
Hoge kwaliteit Wit plastic visitekaartjes
Bij Reclamebureau MBOM.nl is er voor elk budget een geschikt artikel!

Al beschikbaar vanaf 250 stuks