STICKERS

Stickers op rol

Onze witte stickers op rol hebben een glanzende look door hun bedrukking op wit 90grams PVC materiaal. Perfect voor binnen of buiten gebruik. De stickers hechten goed, tevens zijn ze ook makkelijk weg te halen. De glanzende witte stickers op rol zitten in gratis bijgeleverd een handig doosje die het product beschermd tegen beschadiging. De binnen diameter van de kern van de rol is 76mm.

* PVC, beschrijfbaar, transparant, NEON of zilver
* Rond, vierkant, rechthoek of ovaal
* diverse formaten leverbaar
* vanaf 1000 stuks leverbaar

Standaard stickers

Etiketten of stickers bestel je heel voordelig bij dé sticker drukker van Nederland! Uiteraard heb je de keuze uit vele formaten. De Standaard stickers kunnen zowel binnen als buiten geplakt worden en zijn beschikbaar in diverse materialen. En natuurlijk zijn onze Standaard stickers de goedkoopste stickers van Nederland! Let op: deze stickers worden geleverd als losse stickers, dus niet op een vel of op rol.

* beschrijfbaar, transparant, of glanzend 
* Rond, vierkant of rechthoek  
* diverse formaten leverbaar
* al vanaf 25 stuks leverbaar 

Vinyl stickers

Ben je opzoek naar stickers van hoogwaardig kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vinyl stickers worden vaak gebruikt voor buitenreclame, promotiedoeleinde of om de boel op te fleuren. De stickers zijn voor indoor en outdoor gebruik en laten geen lijmresten achter bij het verwijderen van de sticker. Bovendien zijn de vinyl stickers bij ons de goedkoopste van Nederland!

* wit, transparant of oneway vision  
* geef uw voorkeur formaat kortste kant tot maximaal  145 cm
* rechthoek of contour gesneden
* glans of mat laminaat afwerking 
* al vanaf 1 stuk leverbaar

Raam stickers

Ben jij op zoek naar een aandachtstrekker voor jouw kantoorpand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geef doormiddel van raamplakkers jouw boodschap door. Te gebruiken voor reclame doeleinden of voor het creëren van sfeer rondom jouw pand. Wij bieden raamplakkers aan die zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van het raam geplak kunnen worden. Let op: wil je de stickers binnen plakken maar het beeld naar buiten? Lever dan je bestanden gespiegeld aan en kies voor de optie doorzichtige stickers!

* ondoorzichtig of doorzichtig
* kies je eigen formaat 
* rechthoek of contour gesneden
* glans of mat laminaat afwerking
* al vanaf 1 stuk leverbaar

Vloerstickers

Steel de show in jouw winkel, showroom of beursstand met de vloerstickers van ons. De stickers zijn voorzien van een anti-slip laag (zelfs bij regen), een anti-kras laag en zijn bestand tegen voet-verkeer. Let op! Wees voorzichtig met het plakken van de sticker op natuurstenen en marmere vloeren, er kan namelijk snel een kleurverschil optreden.

* indoor (1 maand of 12 maanden) of outdoor  
* kies je eigen formaat
* rechthoek of contour gesneden
* al vanaf 1 stuk leverbaar